Preparate KFC din pui

Ne angajăm să îți oferim mâncare delicioasă, potrivită oricărui stil de viață. Știm că este foarte important să păstrăm transparența privind ingredientele folosite în bucătăria noastră și, de aceea, îți vom spune mai multe despre călătoria produselor noastre, de la ferme până în bucket-urile KFC și despre angajamentul nostru pentru siguranța alimentară.

Menținem standarde ridicate de bunăstare

La KFC, considerăm că respectarea procedurilor standard de operare (PSO) în ceea ce privește condițiile favorabile de creștere a puilor este esențială pentru a obține produse de cea mai bună calitate. De aceea, ne asigurăm că furnizorii cu care lucrăm respectă toate criteriile în ceea ce privește operațiunile de îngrijir[..] La KFC, considerăm că respectarea procedurilor standard de operare (PSO) în ceea ce privește condițiile favorabile de creștere a puilor este esențială pentru a obține produse de cea mai bună calitate. De aceea, ne asigurăm că furnizorii cu care lucrăm respectă toate criteriile în ceea ce privește operațiunile de îngrijire și creștere a puilor. Astfel, toți furnizorii noștri fac parte din Asociația Crescătorilor de Păsări din România, sunt atent selecționați și îndeplinesc standardele necesare impuse în toate etapele de producție. Aceștia cresc pui cu diete mixte, acces constant la apă potabilă, în ferme cu așternut din coji de semințe de floarea soarelui, paie sau rumeguș de lemn, unde densitățile sunt definite de către reglementările naționale și de către cele ale Uniunii Europene. Urmărim cu atenție controlul calității, nu numai pentru produsele noastre, cât și procesul de management al furnizorilor cu care colaborăm, pentru a aduce materia prima în siguranță.
Citeşte mai multe

Siguranța KFC

Toți angajații KFC sunt instruiți și pregătiți să ofere cele mai înalte standarde de calitate pentru siguranța și igiena produsului. Este un proces riguros și minuțios care asigură faptul că produsele noastre sunt delicioase și proaspete de fiecare dată. Personalul din restaurant este instruit în ceea ce privește respect[..] Toți angajații KFC sunt instruiți și pregătiți să ofere cele mai înalte standarde de calitate pentru siguranța și igiena produsului. Este un proces riguros și minuțios care asigură faptul că produsele noastre sunt delicioase și proaspete de fiecare dată. Personalul din restaurant este instruit în ceea ce privește respectarea temperaturilor de păstrare și gătire a ingredientelor, a bunelor practici de igienă în manevrarea produselor și alinierea la proceduri conform principiilor HACCP (Hazard Analisys Critical Control Points – analiza riscurilor în punctele critice de control).
Citeşte mai multe

ținem pasul cu standardele industriei

Punem mare preț pe siguranța clienților noștri. Ținând pasul cu standardele industriei, urmărim să obținem în continuare un număr maxim de puncte la auditurile FSSC (Food Safety System Certification – certificare sisteme de management ale siguranței alimentelor) în toate restaurantele noastre d[..] Punem mare preț pe siguranța clienților noștri. Ținând pasul cu standardele industriei, urmărim să obținem în continuare un număr maxim de puncte la auditurile FSSC (Food Safety System Certification – certificare sisteme de management ale siguranței alimentelor) în toate restaurantele noastre din România. În 2016 toate locațiile KFC au obținut punctaj maxim în ceea ce privește siguranța alimentară.
Citeşte mai multe

PUI PE BUNE, GĂTIT ÎN FIECARE ZI ÎN RESTAURANTELE KFC

CALITATEA PRODUSELOR KFC

"It’s finger liking good" nu se referă doar la gustul delicios al puiului nostru, ci și la calitatea superioară a produselor. Ne asigurăm în mod constant că sunt respectate standardele cu privire la creșterea animalelor, dar și standardele de siguranță alimentară pe tot parcursul drumului, de la fermele autorizate cu care colaborăm până la produsele care sunt servite în restaurantele noastre. Știm că rețetele Colonelului nu ar fi atât de apetisante fără puiul de cea mai bună calitate.

De aceea, este foarte important pentru noi să avem o aprovizionare responsabilă și sustenabilă, alegând cei mai buni furnizori autorizați, în vederea realizării unor produse de calitate superioară.

MARINAT ŞI TRECUT PRIN FĂINĂ ZILNIC DE CĂTRE BUCĂTARII NOŞTRI, PENTRU PROSPEŢIME MAXIMĂ

Cel mai important lucru este să ne asigurăm că puiul de la KFC este gustos și sigur pentru consum, pregătit după rețeta unică a Colonelului Sanders, așa cum te-am obișnuit de fiecare dată. Deoarece credem cu tarie că puiul nostru trebuie servit cât mai proaspăt cu putință, bucățile delicioase de pui – pieptul, copanele, aripile și pulpele – sunt trecute manual prin făina amestecată cu ierburile și condimentele din rețeta unică KFC, de către bucatarii noștri, în fiecare zi.

 

PUI PREPARAT DUPĂ REȚETA COLONELULUI SANDERS

 

Nutriționale și alergeni

În meniul nostru găsești opțiuni variate de produse pentru a satisface toate gusturile. Te aşteptăm să luăm masa împreună! Pentru ca tu să poți face o alegere informată și corectă, ori de câte ori iei masa la noi poți găsi detalii despre alergeni, valori nutriționale, gramaje și altele, atât online (pe website), cât și în restaurant (pe foile din tăvi, dar și în meniul de la casele de marcat). Astfel poți verifica rapid toate detaliile înainte de a plasa comanda. Dacă vrei să afli mai multe despre toate acestea, descarcă acum documentul pdf.

Găseşte un KFC

Localizează-mă