Echipa KFC, angajări și posturi disponibile

La KFC suntem o echipă de peste 100 de colegi, oameni ca tine. Tot ceea ce facem are la bază valorile echipei KFC: respect, corectitudine, încredere, comunicare deschisă, recunoaștere și dezvoltare continuă.

Ne dorim să fim cei mai buni în domeniul nostru de activitate și lucrăm la asta zi de zi, mulțumindu-i pe toți clienții noștri. Am găsit în KFC locul potrivit și acum ne dorim să ne extindem echipa pentru că suntem într-o continuă expansiune. Vino alături de noi, nu ai nevoie de experiență, te vom pregăti pentru job-ul ales!

Aplică!

 

tu și noi

CUM POATE FI KFC ANGAJATORUL POTRIVIT PENTRU TINE?

Dorința de a lucra în echipă și de a interacționa cu diverse tipuri de oameni este cel mai bun start. De integrarea, pregătirea și dezvoltarea ta ne vom ocupa împreună.
Poți avea un program adaptat nevoilor tale, flexibil, indiferent dacă ești licean, student sau pensionar;
Nu ai nevoie de experiență ca să poți lucra la KFC, te vom pregăti noi;
Indiferent de vârsta pe care o ai, îți vei găsi locul la noi în echipă;
Avem o rețea extinsă de restaurante, iar asta înseamnă că poți lucra cât mai aproape de casă.

Dorința de a lucra în echipă și de a interacționa cu diverse tipuri de oameni este cel mai bun start.
De integrarea, pregătirea și dezvoltarea ta ne vom ocupa împreună.

Trimite-ne CV-ul

CE POST AȘ PUTEA OCUPA?

Echipele noastre din restaurante sunt alcătuite din: lucrători în bucătărie, bucătari, casieri, traineri, asistenți manager, manageri și directori restaurant.
În funcție de postul pe care îl alegi și de compatibilitatea profilului tău cu cerințele acestuia, vom stabili împreună de unde începem.

VREAU SĂ MĂ ANGAJEZ LA KFC! CE TREBUIE SĂ FAC?

Poți să ne lași datele de contact aici (apăsând butonul “Hai în echipă”), sau poți să mergi în orice restaurant KFC, pentru a stabili un interviu.
Nu ai nevoie de CV ca să ne contactezi, te așteptăm la o discuție!

Hai în echipă!

Ce trebuie să fac pentru a avansa?

Mizăm pe potențialul tău de dezvoltare și pe dorința de a progresa, iar noi îți oferim suport în ceea ce privește acumularea cunoștințelor necesare pentru postul dorit. Te susținem să îți atingi potențialul personal prin programe dedicate.

Găseşte un KFC

Localizează-mă