Comunitatea KFC

Avem un rol activ în viaţa comunităţii din care facem parte prin programe de responsabilitate socială.

NE DORIM SĂ FIM BINEVENIŢI ÎNAINTE DE A DESCHIDE UN NOU RESTAURANT

Suntem mereu nerăbdători să aducem produsele delicioase KFC în cât mai multe locuri și respectăm specificul local. Conceptul noilor restaurante se adaptează în funcţie de orice zonă din cadrul localităţii alese şi poate fi modificat în stilul oricărui proiect stradal. Un alt lucru pe care trebuie să îl ştii despre noi este că suntem prietenoşi cu mediul, de aceea chiar și pungile pentru deşeurile menajere le depozităm cu grijă în spații special amenajate.

Suntem parte integrantă din comunitate încă din anul 1997 și ne angajăm în continuare să contribuim la bunăstarea oricărui loc în care suntem sau vom ajunge.

JOBURI NOI PENTRU DEZVOLTAREA ECONOMIEI LOCALE

Când construim un restaurant nou în zona ta, oferim comunității atât secretele Colonelului Sanders, cât și 40 - 50 de noi locuri de muncă. Programele de training sunt apreciate de către angajații care susțin cursuri de specializare, cum ar fi managementul de echipă, servirea clienților sau operațiunile care includ gestionarea produselor. Facem totul cu oameni și pentru oameni, ne organizăm programul atent și vrem să îi ajutăm pe cei interesați să se alăture echipei noastre!

GRIJĂ PENTRU COMUNITATEA DIN CARE FACEM PARTE

În cadrul procesului de preparare a produselor noastre, acordăm o mare atenție diminuării deşeurilor, atât în interiorul restaurantelor, cât şi în exteriorul acestora. Ne integrăm în comunitatea din care facem și ne bucurăm să ne implicăm în dezvoltarea ei ori de câte ori avem posibilitatea.

 


Găseşte un KFC

Localizează-mă