Mediu

Ne-am luat un angajament față de mediul înconjurător și suntem susținătorii unui stil de viață şi de business bazat pe grija față de natură. Avem o abordare prietenoasă față de mediu în ceea ce privește produsele și ambalajele care îți sunt destinate.


Ambalaje eco friendly

Suntem în permanentă căutare de noi moduri de a dezvolta ambalaje care să respecte natura. Ce ne propunem? Să producem toate ambalajele din materiale reciclate sau din surse sustenabile pentru a contribui la protejarea resurselor naturale. Lucrăm în permanență la dezvoltarea unor noi strategii de realizare a ambalajelor destinate păstrării prospețimii tuturor produselor noastre. Ne propunem ca ambalajele folosite în toate restaurantele noastre să aducă beneficii atât naturii, cât și consumatorului. Ne bazăm pe faptul că lucrul în echipă funcționează și suntem gata să dăm startul unui campionat al reciclării! Încă ceva: iubim natura, iar toate foile de pe tăvile pe care le găsești de fiecare dată când treci pe la noi sunt realizate 100% din materie primă provenind din păduri reforestate

Folosim ingrediente în mod responsabil

În 2015 am început să folosim ulei de rapiță și de floarea soarelui în locul celui de palmier. De asemenea, fiecare cafea Seattle’s Best Coffee vândută este certificată Fairtrade și este obținută din boabe de cafea 100% arabica.

Combustibil pentru viitor

Uleiul pe care îl folosim la prepararea alimentelor noastre are o multitudine de întrebuințări. După ce a fost utilizat în bucătăriile restaurantelor noastre, uleiul este pregătit și transportat pentru a fi folosit la încălzirea caselor pe perioada iernii sau drept combustibil pentru avioane, trenuri sau mașini. Cum? Simplu! 100% din uleiul pentru gătit este transformat în biodiesel.

Ne dorim să fim cei mai buni vecini

Credem cu tărie că putem dărui zâmbete prin prezența noastră, atât oamenilor care ne vizitează, cât și vecinilor noștri. În același timp suntem conștienți că putem îmbunătăți zona în care ne desfășurăm activitatea. Știm că îți place confortul propriei case sau a împrejurimilor, astfel că atunci când vorbim despre lumină, zgomot și miros avem grijă să îi reducem impactul negativ de fiecare dată când construim un nou restaurant. Avem sisteme speciale care ne ajută să eliminăm mirosurile abundente, să reducem lumina puternică și să ne asigurăm ca materialele folosite să fie sustenabile și prietenoase cu mediul înconjurător.

Găseşte un KFC

Localizează-mă